2024 Berika Awards 🏆

I år innførte vi  Berika Awards under årets Kick-off, en kveld der vi feirer og anerkjenner de som har utmerket seg i året som har gått.
Dette er en spesiell anledning hvor vi løfter frem prestasjoner som reflekterer våre verdier og vårt felles engasjement for kvalitet, samarbeid og initativ.

Våre ansatte og partnere er hjertet i vår suksess. Det er deres innsats, dedikasjon og evne til å leve opp til våre kjerneverdier som gjør oss sterkere og sikrer vår fremgang. Derfor er det en stor glede for oss å hedre dem som på ekstraordinært vis har levert utover forventningene.

I år er vi stolte av å gratulere fem fremragende vinnere som har utmerket seg både profesjonelt og gjennom sitt engasjement: Agniete Svedaite, Giedre Titaitiene, Donatas Kirkilas, Aurimas Mozeraitis og Brigita Juskaite. Deres arbeid har gjort en stor forskjell, og de er en inspirasjon for oss alle.

Aktuelle artikler:

Opplev høydepunktene fra vår inspirerende Kick-Off 2024 i Vaskeriet på Levanger, med Bjarne Brøndbo som konferansier. Takk til Conserto for deres imponerende bidrag til en uforglemmelig dag!