Vi er stolte av våre merkevarer

Ytterøy er vår spydspiss innenfor lokalmat, og produserer og foredler et stort spekter av kyllingprodukter på den idylliske øya Ytterøy utenfor Levanger i Trondheimsfjorden. Her jobber over 21 bønder hver dag mot et felles mål – å levere de beste råvarene. Kyllingen som produseres er stor og saftig, og vi har strenge krav til dyrevelferd. Dyrene får leve noen dager lenger, og har kort reisevei til slakteri. På fabrikken har vi stort fokus på produktutvikling og kort beslutningsvei når vi ser nye behov i markedet. Felles for alt som produseres er høy kvalitet og høy andel av rent kjøtt – produkter som appellerer til stadig mer bevisste forbrukere.

Ytterøy – Rene råvarer, ren nytelse.

Gourmand tilbyr matvarer av ulike kjøttslag til riktig pris og god kvalitet til forbrukermarkedet. Vi har et stort produktspekter fra andebryst importert fra Frankrike, til lokal spekemat fra produsenter i Norge. Gourmand kan overraske med spennende matretter, men kvaliteten er alltid forutsigbar. Mange års erfaring og kompetanse fra næringsmiddelindustrien og bransjen for øvrig, gjør oss til et lønnsomt og fornuftig valg for forbrukere og innkjøpere over hele landet.

Gourmand – Det beste valget.

Flowfood er et plantebasert alternativ til forbrukere som er opptatt av smak og bærekraftig mat. Vi har utviklet et unikt plantekjøtt basert på nordiske åkerbønner og erter. Miksen av disse skaper en sunn og god balanse av smak. Produktene er enkle å tilberede og er tilpasset en aktiv hverdag. Det gjør det lettere å innføre plantebasert mat som en del av det daglige kostholdet. Flowfood skal inspirere til en sunnere livsstil med gode råvarer, nydelige smaker og et brennende engasjement.

Flowfood – Nordisk plantebasert mat.